Med anledning av den pågående coronaviruspandemin har vi på Fallåker gjort flera insatser för att öka trivseln och tryggheten i vår salong och foajé. Här kan du läsa om allt praktiskt som berör ditt teaterbesök ur Corona-synvinkel.

Antal platser

Vi har skurit ner antalet platser i salongen för att kunna hålla behövliga säkerhetsavstånd mellan åskådarna. Vi tar in högst 80 åskådare per föreställning, då vi normalt har plats för 180. Det innebär förutom trygghet också en viss knapphet, så boka din biljett i tid!

Onumrerat

För att göra processen vid biljettkassan så smidig som möjligt har vi gått in för onumrerade platser. Du kommer in, löser ut dina biljetter och kan gå raka vägen till första bästa lediga plats. Vi har ställt fram 180 stolar, så alla som vill och kan sitta nära varandra kan göra det, medan de som önskar mera avstånd även får plats.

Kom i tid!

För att undvika rusning ber vi dig komma i tid. Det uppskattar vi alltid, men speciellt i dessa tider. Och i och med att platserna är onumrerade kan det också löna sig att komma i tid.

Inga kontanter

Vi tar inte emot kontanter vid biljettkassan, endast kortbetalningar. Om du inte har någon som helst möjlighet att betala med kort, meddela detta då du bokar biljett.

Ingen garderob

För att få så mycket ledig plats som möjligt utanför salongen har vi plockat bort garderoben. Du får alltså ta kappan med dig i salongen.

Buffén är ommöblerad

Alla som varit på Fallåker vet att buffén liknar en myrstack i pausen. Nu blir det ändring på det. Du behöver inte köa för ditt kaffe, vi ordnar det på annat sätt. De vanliga borden och bänkarna är borta, i stället har vi höga bord som du kan stå vid. Dessa bord kommer även att finnas i garderoben och inne i salen.

Vi bjuder på munskydd, desinfektionsmedel

Det är inget nöje, men något vi gärna gör ändå. Vi bjuder alla besökare på munskydd som får användas under föreställningen. Desinfektionsmedel finns naturligvis också.

Och det viktigaste

Kom inte till föreställningen om du känner av symptom på coronasmitta. Vi är mycket flexibla då det gäller sena avbokningar, och vill förstås att alla ska kunna komma tryggt och se våra föreställningar.

Fallåker UF 2021. Alla rättigheter förbehålls.